0256.210.808
comenzi@cofetariatrandafirul.ro

Traditie din 1899

Inspirati de gustul tau

Simtiti miros de cozonac cald? Imaginatineaza-ti cum curge crema de ciocolata pe un blat pufos, proaspat scos din cuptor! Prajituri delicioase personalizate pe gustul tau, facute din ingrediente atent selectionate, fara aditivii sau compusi nesanatosi. Pe toate le gasesti doar aici, in Universul dulce. Copiii si intreaga familie pot savura in siguranta o „prajitura ca la mama acasa”.

De fiecare data ma gandesc la tine... si vreau sa ai evenimente delicioase, cu produse de cea mai inalta calitate si decoruri speciale. Am o echipa delicios de creativa cu care prepar personalizat, cu maiestrie produse de cofetarie si patiserie chiar si pentru cele mai sofisticate gusturi. Torturile, bufetele dulci sau candy-barurile sunt specialitatea mea!

Pentru a te convinge, te invit sa-ti rasfeti papilele gustative cu prajituri delicioase si sanatoase!

Cu drag,

Cofetarul Trandafirul

Vezi Istoria Cofetariei Trandafirul

August 2014

Un Nou Laborator Propriu

Cofetaria Trandafirul Traditie din 1899Deschidem un nou laborator propriu in Complexul Favorit, pe Calea Bogdanestilor nr. 2.

Mai 2014

Locul II la Maratonul Cofetariilor

Cofetaria Trandafirul Traditie din 1899 La ”Maratonul Cofetăriilor” din Sibiu, Cofetaria Trandafirul castiga Locul II in competitia a 45 de cofetarii din România, cu cele mai speciale reţete şi tendinţe noi din domeniul cofetăriei.

Tortul de imagine, "Alice in Tara Minunilor", este tortul cu care Cofetaria Trandafirul a castigat locul II.

2012

Loc Dulce Nou in Zona Dacia

Cofetaria Trandafirul Traditie din 1899Deschidem un nou "loc dulce" la Recas, pe Calea Timisorii, Nr. 45.

2011

Loc Dulce Nou In Zona Giroc

Cofetaria Trandafirul Traditie din 1899Se simte o nevoie acuta de dezvoltare si decidem sa venim mai aproape de tine printr-un nou loc dulce in zona Giroc, pe Calea Martirilor nr. 60.

2001

Povestea continua

Cofetaria Trandafirul Traditie din 1899Cofetaria Trandafirul deserveste in continuare la sediul sau, Str. Proclamatia de la Timisoara nr. 5, cerintele cetatenilor orasului Timisoara rezistand conjuncturilor economice

1990

Punct de Reper al Tinerilor Indragostiti

Cofetaria Trandafirul Traditie din 1899In perioada post-decembrista Cofetaria Trandafirul devine punct de reper al tinerilor indragostiti din toata Timisoara

1899

Incepe Povestea Cofetaria Trandafirul

Cofetaria Trandafirul Traditie din 1899In anul in care in Timisoara a fost inaugurata prima linie de tramvai electric din Romania, ia nastere Cofetaria Trandafirul cu un brand ce s-a construit in ani de traditie a retetelor si respectand acelasi specific delicios de cofetarie si patiserie